Laufen

 
Laufen

Povijest proizvodnje sanitarne keramike pod imenom LAUFEN počela je prije 100 godina u malom Švicarskom gradiću Laufental. Laufen čini sve da biste se u kupaonici osjećali ugodno. Najbolji dizajneri, moderne tehnologije i visoki zahtjevi u pogledu kvalitete, razlog su da se sa svakom novom serijom pišu nova poglavlja o kulturi kupanja. Laufen zna kako spajati sjajan dizajn sa suvremenim tehnologijama. Razvoj je kod Laufena uvijek bio podčinjen zahtjevu kupca kako bi se on u svojoj kupaonici osjećao ugodno. Do danas to je ostala glavna ideja vodilja.

Il Bagno ALESSI
Najuzbudljivija kupaonica današnjice. „Slobodno i majstorski, s maksimalnim korištenjem modernog dizajna, sa svim poznatim oblicima i iznad svega uzbudljivo i ljudski“

Mylife
Umjetnost ugodnog osjećaja. Prostornost oblika, elegantan dizajn, visoka kakvoća donose više veselja prilikom kupanja. Konstrukcijski specijaliteti i visoka glatkoća površine zaslužuje visoke ocjene.

Living
Living je kupaonička kolekcija za četiri različita životna stila jer kupaonica u suvremenom društvu zauzima sve veći značaj. Naglašava životni stil i ispunjava čežnju za dobrim raspoloženjem.
Living style, Living well, Living country, Living loft

Gallery
Prirodna klasika kupaoničkih kolekcija odlikuje se profinjenjm oblicima, originalnim dzajnom i mnogim mogućnostima uređenja prostora. 

Vienna
Romantičan šarm ove kolekcije ima svoje porijeklo u Beču. Udaljena od modnih pravaca i trendova Vienna podsjeća na kupaonicu kakvu ste nekada mogli pronaći u elegantnim hotelima Austro-Ugarske monarhije.

Laufen pro
Kupaonička kolekcija Laufen pro dokazuje da dobar dizajn ne mora biti i skup. Suvremeni industrijski dizajn može biti privlačan za oko, a i za kućni budžet.
Nudi se u tri reda Laufen Pro A, Laufen Pro B i Laufen Pro C

Dodatne informacije možete pronaći na web stranici partnera Laufen

Galerija slika:

  Dobavljači - Sve