Kludi

 
Kludi

Mješalice - kupaonske, kuhinjske, bezkontaktne Kludi

KLUDI je, kako je to u Westfaliji tradicionalno, obiteljski business utemeljen 1926. godine i poznat je po stalnim inovacijama kuhinjskih i kupaoničkih mješalica. Početak rada tvornice obilježen je izborom praktičnih ciljeva koji osiguravaju tekuću vodu dostupnu u bilo kojoj prostoriji kuće i u bilo koje vrijeme. Danas, 80 godina kasnije, KLUDI gleda na svoje proizvode kao dizajnirane, funkcionalne i visoko kvalitetne elemente u izgradnji, posebno višefunkcionalnih kuhinja i kupaonica.
Danas s tri pogona u Njemačkoj, i po jedan u Austriji, Poljskoj i Madžarskoj KLUDI je gotovo europska firma vjerna svojim temeljnim načelima i puna novih ideja više nego ikada do sada.

New waves
Reducirani i čisti dizajn serije new waves zrači novom energijom u temeljnim stvarima života, svojom jasnom dinamičkom formom prenose mir i snagu. Najnovija tehnologija i najmanja kartuša na svijetu osiguravaju ekstremno laku i pogodnu upotrebu.

Kludi Mx
Osebujnih linija i stilizirane konture Kludi Mx je samouvjerena, nova, bezvremenska generacija kupaoničkih mješalica sa crticom ekstravagancije. Ergonomski oblik osigurava stvarnu prednost u rukovanju što postaje prava dječja igra bez obzira o kojem modelu je riječ.

Objekta Mix new
Objekta Mix new ostaje vjerna svojim principima iako je potpuno rekonstruirana s ciljem da osigura kvalitetu i sigurnost. Serija nudi ne samo suvremeni dizajn nego i ekskluzivnost lake uporabe.

Zenta
Krugovi i kvadrati definiraju novu seriju ZENTA. Specijalno nisko dizajnirane mješalice osiguravaju dovoljno prostora i u manjim tuš kabinama.

Logo Mix
Sa svojom svježom i mladalačkom mješavinom forme i funkcije Logo mix će zaustaviti dah u svakoj kupaonici. Linije mješalica su robusne i stvarne tako da jednostavno učine da svakodnevni stres i napetost isčeznu.

Dodatne informacije možete pronaći na web stranici partnera Kludi

Galerija slika:

  Dobavljači - Sve